Är det möjligt att tjäna så mycket att du kan leva på din betting? Det är en fråga som många ställer sig. Faktum är att det finns en hel del personer som lever på att spela på oddset. Många är dessutom väldigt framgångsrika. Dock är det viktigt att du läser på om betting på en djupare nivå. Du måste till exempel förstå när det är spelvärde i något. Det kan vara lockande att spela på ett odds till 1.20. Men låt oss se närmare på ett sådant bet. Om du satsar 100 kronor vinner du bara 20 kronor. Vill du verkligen riskera 100 kronor för att vinna 20 kr? Då finns det betydligt bättre odds att spela på hos utländskacasino.biz.

Ta dig tid att förstå bookmakers
Det är alltid professionella bookmakers som sätter oddsen innan match. De använder sig av flera olika variabler för att få fram sannolikheten. Något som också spelar roll är popularitet. Stora event som Super Bowl och VM-finalen kan ha väldigt missvisande odds. Det beror på att många som bettar på dessa matcher inte är insatta i lagen. De spelar bara för skojs skull. Det kan du alltså dra nytta av som professionell bettare.

Deppa inte över förlorade spel
Du kommer inte vinna varje gång du spelar. Då är det inte läge att hänga läpp. Om du verkligen vill bli en professionell bettare måste du våga tro på det du gör. Du måste alltså tro på din förmåga och att du har det som krävs. Var harmonisk och håll fokus. Det gäller även om du skulle vinna på flera kuponger i rad. Då gäller det även att kunna hålla huvudet kallt.

Tänk långsiktigt
Visst låter det helt fantastiskt att kunna leva på sin betting. Men det gäller även att vara realistisk. Du har säkerligen hyra och räkningar som behöver betalas varje månad. Därför bör du tänka långsiktigt och inte göra något förhastat. Det är viktigt att du bygger ett spelkonto som du kan jobba med varje månad. Börja med en låg summa som är anpassad efter din lön och budget. Sedan fokuserar du på att jobba upp den.

Var försiktig med bonusar
Det är lätt att dras med i oddsbonusar och andra erbjudanden som låter väldigt lockande. Dock är de kanske inte så fördelaktiga som de låter. Många bonusar har väldigt specifika omsättningskrav som inte är så bra som de ser ut. Speciellt om du spelar för att kunna leva på din betting. En del oddsbolag kräver till exempel att du har ett odds på minst 2.00 på varje kupong för att spelet ska räknas mot omsättningen. Då kan du behöva ta med matcher som du normalt inte skulle spela på. Om du vill ta en bonus är det viktigt att du läser igenom villkoren mycket noggrant och funderar över om det verkligen är värt det.

Försök hitta oväntade lag
Du behöver inte bara titta på de stora ligorna och lagen. Idag finns ett otroligt stort utbud av betting och många olika sporter och ligor att fördjupa sig i. Du har alltså stora möjligheter att hitta lag med stor potential som ingen annan ser. Dock kräver det en hel del research. Rent generellt får du vara beredd på att lägga ner en hel del timmar på att läsa på. Till en början kan du göra det på helger och dina lediga dagar.