Live betting är lite annorlunda mot prematch eftersom matchbilden kan svänga snabbt när en match väl är igång. Det kan dock vara bra att göra en första analys av lagen och förutsättningarna innan avspark. Om du vill ha så bra förutsättningar som möjligt bör du titta på matchen samtidigt som du spelar live. Har du inte möjlighet till detta är det bra om du kan följa någon slags rapportering. Det brukar finnas hos de flesta spelbolag.

Stressa inte utan vänta på rätt läge
Ett annat tips som vi har när du ska livebetta är att inte stressa utan vänta på att rätt chans dyker upp. Ha koll på matchen och se hur oddsen ändrar sig. När du tror att du har en bra överblick av matchbilden och ser ett fördelaktigt odds är det bäst att slå till – casino svensk licens säkert. Då gäller det dock att vara snabb. Spelbolagen kan snabbt ändra oddset igen innan du har hunnit godkänna din kupong. Live betting är alltså perfekt för dig som gillar pulshöjande aktiviteter där du måste ta snabba beslut.

Det är lätt att ryckas med och bara betta på de stora matcherna. Men det finns otroligt många spännande event om du bara klickar runt lite på en enskild spelsajt. Idag brukar du kunna betta på allt från australiensk basket till indisk fotboll. Du kan också lita på att det finns något att betta på oavsett tid på dygnet. Det är lite av tjusningen med live betting.

Jämför olika spelbolag
Ytterligare ett tips är att vara inloggad på ett par olika spelbolag samtidigt under en match. Oddsen kan nämligen skilja sig ganska mycket åt. Då kan du alltså slå till på det spelbolag som har bäst odds för tillfället. Detta kräver dock att du har budget nog att göra en insättning på flera sajter samtidigt. De flesta sajter har idag en lägsta insättning på 100 kronor. Det är alltså inga större summor som det handlar om.

Tänk på att alltid spela ansvarsfullt
Live betting kan vara otroligt fartfyllt och spännande. Därför är det viktigt att du alltid tänker på att spela ansvarsfullt och inte spelar för pengar som du inte har råd att förlora. Du kan till exempel göra upp en budget på förhand och hålla dig till denna. De flesta spelbolag ger dig även möjligheten att sätta insättningsgränser för att undvika att spela för mycket.

Så hittar du den bästa spelsajten för live betting
De flesta sajter som erbjuder betting har också live betting. Det brukar framgå väldigt tydligt om det finns eller inte. Hos många spelbolag är live betting en helt egen kategori i menyn. Då kan du snabbt få en överblick av vilka matcher som är tillgängliga för tillfället. Om du skulle vara osäker på något kan du alltid fråga spelbolagets support. De brukar vara tillgängliga via en livechatt som är öppen dygnet runt.

Om du är osäker på vilken spelsajt som är bäst brukar de med svensk licens vara ett väldigt säkert kort. Det är nämligen väldigt höga krav på att få en svensk licens, särskilt om spelbolaget vill erbjuda betting. Du kan alltså känna dig trygg och säker när du väljer ett sådant spelbolag. Som vi skrev tidigare i texten kan du registrera dig på flera sajter samtidigt och anpassa dig efter varje match. Det finns många möjligheter när det kommer till live betting.